Artiklar om Logotyper

Ditt företag på Facebook

Tack vare vårt internationella samarbete kan vi erbjuda anpassade Facebook-sidor. Beskriv exakt hur du vill att sidan ser ut eller ge oss fria händer så kommer vi med förslag.

Vi ger dig förslag på design och sköter all kodning.

Göra en logotyp

Har du planer på att göra en logotyp? Du kanske har startat eget och känner att du behöver visitkort att ge till dina kunder eller håller på med en ny hemsida och behöver en logotyp som ska finnas på sidan. Vi hjälper företag ta fram professionell logotyper till riktigt bra priser, men på den här sidan tänker vi dela med oss av några råd till er som vill göra en egen logotyp.

Göra om loggan till högupplöst (vektorformat)

Vi hjälper dig gärna med att göra om din befintliga logga till högupplöst, så kallat vektorformat. Fördelen med en vektoriserad logga är att den kan skalas upp utan att förlora sin kvalitet. Logotypen kan då användas till tryck på dekaler, broschyrer, utomhusbannrar, reklamskyltar och så vidare.

Grafisk Profil

Grafisk Profil - snabbt, professionellt och billigt

Även om namnet, Logotypbutiken, antyder ett tydligt fokus på logotyper så har vi både kunskapen och konkurrenskraften att ta fram professionellt designade grafiska profiler med allt som kan tänkas höra till.

Gratis Logotyp

Jaså, du vill ha en gratis logotyp? I normala fall skulle vi som specialister på logotypdesign säga att en gratis logotyp inte är att rekommendera. Logotypen är trots allt ofta det första era potentiella kunder ser, vare sig om det är på visitkort, firmabilar eller på hemsidan. Men eftersom du sökt på "Gratis Logotyp" ska vi ge dig 4 möjligheter att få en gratis logotyp.

Hur du skriver en bra specifikation för din nya logotyp

Hur gör man för att skapa en lyckad ny logotype?

Oavsett om du är beställare eller designer är en välskriven specifikation den absolut viktigaste faktorn för att säkerställa att logotypen blir som du tänker dig.

Här följer tips på hur man skriver en designspecifikation som ser till att designern har ett bra underlag att jobba med.

Logotypdesign

Är du intresserad av logotyp design, funderar du på att designa en egen logotyp eller ska du köpa en logotyp med professionell design? Då har vi några råd och tips du kan ta med dig oavsett varför du sökt på "logotyp design".

Ny logotyp - att tänka på

Vad är det som gör en logotyp bättre än en annan?

Logotypen ska vara enkel och elegant

En bra logga fungerar i sin enklaste form. Det är en visuell representation av ditt varumärke som ska förmedla förtroende till dina kunder. Den ska kännas fräsch och originell, utan visuella klichéer eller amatörmässiga effekter.