Göra en logotyp

on torsdag, 07 juli 2011. Posted in Artiklar om Logotyper

Konsten att göra en logotyp

Har du planer på att göra en logotyp? Du kanske har startat eget och känner att du behöver visitkort att ge till dina kunder eller håller på med en ny hemsida och behöver en logotyp som ska finnas på sidan. Vi hjälper företag ta fram professionell logotyper till riktigt bra priser, men på den här sidan tänker vi dela med oss av några råd till er som vill göra en egen logotyp.

Gör en logotyp med hjälp av internettjänster

Det finns en rad siter på nätet som erbjuder enkla lösningar för att skapa sin egen logotyp. Visst, de flesta av dessa tjänster har en rad begränsningar men nöjer man sig med en enkel logotyp utan företagsanpassning kanske det kan vara intressant. Tänk dock på att dessa logotyper främst är avsedda för att användas på nätet. Vill du använda dem i tryck på dina visitkort etc är det inte säkert det kommer fungera då de ej är i högupplöst eller vektoriserat format.

Gör en logotyp själv

Har du tillgång till program som Adobe Illustrator kan du relativt enkelt skapa din egen logytp. Nöjer du dig med en textbaserad logotyp utan ikon eller annat grafiskt element är det inte svårare än att välja typsnitt, färg, storlek och testa med lite olika effekter. Det går att ladda ned en gratis testversion av Adobe Illustrator här.

Förverkliga en egen logotypide

Har du en egen ide till en logotyp men har svårt att få till den. Låt oss hjälpa dig. Våra professionella logotypdesigners är vana vid att förverkliga ideer och vi ser till att du blir 100% nöjd. Beställ din logotyp här eller kontakta vår kundtjänst.

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.