Gratis Logotyp

on torsdag, 07 juli 2011. Posted in Artiklar om Logotyper

Gratis logotyp - 4 olika möjligheter

Jaså, du vill ha en gratis logotyp? I normala fall skulle vi som specialister på logotypdesign säga att en gratis logotyp inte är att rekommendera. Logotypen är trots allt ofta det första era potentiella kunder ser, vare sig om det är på visitkort, firmabilar eller på hemsidan. Men eftersom du sökt på "Gratis Logotyp" ska vi ge dig 4 möjligheter att få en gratis logotyp. 

 1. Gör en gratis logotyp på nätet.
  Det finns en rad tjänster på nätet som gör det enkelt och gratis att skapa en egen logotyp. Logotyperna blir rätt så begränsade men är det en gratis logotyp du är ute efter är detta en av de möjligheter du har.
   
 2. Be någon i din närhet om hjälp.
  Det finns gott om kompetenta designers i Sverige och kanske känner du någon som kan hjälpa dig att designa en gratis logotyp.
   
 3. Tävla om en gratis logotyp här på logotypbutiken.se.
  Vi anordnar med jämna mellanrum tävlingar av olika slag, där man kan vinna en ny logotyp designad av våra professionella logotypdesigners. För närvarande har vi ingen tävling du kan delta i, men återkom med jämna mellanrum för uppdateringar.
   
 4. Dra in 3 kunder till Logotypbutiken så bjuder vi på en gratis logotyp.
  Tipsa om logotypbutiken till dina vänner eller företag som resulterar i tre beställningar så bjuder vi dig på en gratis logotyp. Kom ihåg att be dina kontakter ange att dem blivit tipsade via dig så att vi kan registrera detta i våra system.

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.