Billig Logotyp/logga

Söker du en billig logotyp? Här ser du våra billigaste logotyper.  
Vi tar även fram mindre billiga logotyper, men fortfarande
mycket prisvärda, och det kan du läsa mer om här.

 

Rabatterat

Våra färdiga logotyper är professionellt utformade men kraftigt rabatterade. Hittar du en favorit kan ni spara en slant.

 

Snabb leverans

Berätta vilken logotyp ni vill ha och vad vi ska ändra så har ni snart loggan på mailen.

 

Anpassning

Vi anpassar självklart loggan med ert företagsnamn, eventuell slogan och era färger.

 

Flera format

Loggan levereras i flera olika format så att ni kan använda den fullt ut både i tryck och på webben. 

Hittar du inte det du söker, skicka oss ett mail med er bransch och era tankar kring den nya loggan
så återkommer vi med ett förslag på en billig logotyp som passar er bättre. Kontakta oss här.


Pris: 2750 ID: bn10 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn11 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn12 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn13 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn14 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn15 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn16 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn17 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn18 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn20 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn22 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn25 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn26 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn27 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn28 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn29 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn3 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn30 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn32 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn33 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn34 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn35 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn36 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn37 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn38 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn39 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn4 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn40 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn41 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn42 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn43 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn44 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn45 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn46 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn47 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn49 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn5 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn50 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn6 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: bn7 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: MN1 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: MN3 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: MN4 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: MN5 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: MN6 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Pris: 2750 ID: MN7 I priset ingår anpassningar så den blir som du vill ha den. Vi ändrar till ditt företagsnamn och även färger och mindre detaljer.

Hittar du inte det du söker, skicka oss ett mail med er bransch och era tankar kring nya logotypen så återkommer vi med ett förslag på en billig logotyp som passar er bättre. Kontakta oss här.

Hur mycket kostar en billig logotyp?

Man får vad man betalar för brukar det heta - men hos oss på logotypbutiken får man mer. Vi säljer inga logotyper som inte håller måttet, alla våra loggor håller hög kvalitet även om de kan räknas som billiga logotyper. Sedan vet vi att det är subjektivt vad som menas med en billig logotyp. När en del tycker 1 000 SEK är dyrt menar andra att 5 000 SEK är billigt.

Hur kan vi erbjuda billiga logotyper av hög kvalitet?

Det är egentligen ganska enkelt, våra billigaste logotyper designas inte i sverige och belastas därför inte av ett högt löneläge jämfört med omvärlden. För att kunna erbjuda billiga logotyper har vi i stället valt att i första hand vända oss till designers i andra länder och världsdelar. Det här innebär en enorm tillgång till kunskap och talang till betydligt lägre timpenning.

Vad är fördelen för dig med logotypbutikens globala nätverk?

Under en längre tid har vi odlat vårt nätverk med professionella logotypdesigners världen runt. Vi har idag ett större antal logotypdesigners i vårt nätverk. Det är designers vi vet levererar hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Allt för att du som kund ska få en billigare logotyp utan att behöva tumma på kvaliteten.

Nystartat företag - ännu billigare logotyp!

Har du nyss startat ditt eget företag och behöver en billig logotyp? Då har vi en bra nyhet för dig. Just nu erbjuder vi dig som egen företagare 20 % uppstartsrabatt på valfri logotyp i butiken eller vid beställning av en skräddarsydd logotyp. Det gör att du kan få en väldigt billig logotyp med hög kvalitet. För att nyttja erbjudandet behöver du ta kontakt med vår kundtjänst. Vi kontrollerar dig och ditt företag och ger dig som startat företag för max 12 månader sedan en kod du kan nyttja i shoppen eller om du vill beställa en skräddarsydd logotyp.