Logotypbutiken
– en global designbyrå

  • Helhetsleverantör av grafisk design
  • Både stora och små företag som kunder
  • Globalt nätverk med professionella designers

Vi är en helhetsleverantör av grafisk design till stora och små företag i hela Norden. Även om namnet antyder en inriktning mot logotyper har vi både kunnandet och konkurrenskraften att tillgodose våra kunders alla behov inom design. Förutom logotyper erbjuder vi även hela grafiska profiler, visitkort, produktblad m.m.

Affärsidé

Erbjuda grafisk design av hög kvalitet till mycket konkurrenskraftiga priser till såväl stora som små företag i norden.

Inte som andra designbyråer

Den genomsnittliga designbyrån har oftast både flashiga kontor och relativt högavlönade designers. En del har också fast anställda säljare som jobbar hårt för att hålla uppe den så viktiga beläggningsgraden på övrig personal. Allt detta kostar pengar. Faktiskt rätt så mycket pengar om man räknar efter. Pengar du som kund kommer att få betala.

Vi har valt en annan väg

Istället för dyra kontor, fasta anställda designers och en egen säljstab har vi valt en annan väg. Vi har under lång tid byggt upp ett globalt nätverk av professionella designers. Designers vi vet levererar design av högsta klass och till rimliga priser. Som kund till oss kan du därför vara säker på att få design av högsta klass till väsentligt lägre priser än hos den traditionella designbyrån.

Betala när du är nöjd

Det absolut viktigaste för oss är att du är helt nöjd med din nya logotyp eller grafiska profil, och därför betalar du givetvis först när designen är klar och levererad.